Ratkaisukeskeisyydestä tukea muutokseen 13.6.2024

Nykyinen tila
Ennakkotilaus (20 paikkaa jäljellä)
Hinta
69 €
Aloita

Maailma ja toimintaympäristömme muuttuvat nopeasti. Yrittäjälle on ensiarvoisen tärkeää, että hän on valmis muuttamaan toimintaansa ketterästi ja mielellään jo proaktiivisesti ennen kuin siihen on jokin ulkoinen pakko. Miten saat halutun muutoksen aikaiseksi?

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittää ketteryyttään muutoksessa.

Mitä voin odottaa koulutukselta?

Tässä webinaarissa opit hyödyntämään ratkaisukeskeisyyttä tukenasi muutoksessa. Puhumme myös resilienssistä, jonka avulla selviät parhaalla mahdollisella tavalla erilaisista muutoksista.

Koulutuksen kesto ja hinta

Koulutuksen kesto 1 h. Koulutuksen veroton hinta 55,65 € (alv 24 %).

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Mira Kivistö. Mira kouluttaa ja valmentaa laaja-alaisesti erilaisista liiketoimintaan ja yrittäjyyteen liittyvistä aiheista. Hänen missionaan on yksilöiden ja yritysten potentiaalin tunnistaminen ja hyödyntäminen kestävien tulosten saavuttamiseksi.

Miralla on paljon kokemusta yrittäjyydestä, liiketoiminnan kehittämisestä, esihenkilötyöstä ja myynnistä. Valmentajana Mira on innostava ja kannustava.

Mira (KTM & Pol.kand.) on sertifioitu EFQM-kouluttaja ja -arvioija, SHL-henkilöarvioija, Peili- ja EASI-valmentaja, Business Coach ja palvelumuotoilija.

Vieritä ylös