Taloushallinnon kulmakivet 1–3: toukokuu 2024

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
189 €
Aloita

Kokonaisuus sisältää Taloushallinnon kulmakivet -koulutussarjan osat 1–3 edulliseen pakettihintaan.

Ti 28.5.2024 klo 8.30–9.30 Osa 1: Yrityksen tulot ja myyntireskontra

Koulutussarjan ensimmäisessä osassa tutustutaan yrityksen erilaisiin tulotyyppeihin ja niiden käsitteisiin kirjanpidossa. Lisäksi käsitellään myynnin laskuttamiseen liittyviä tärkeitä asioita ja selvitetään, mitä myyntireskontra tarkoittaa ja kuinka sen aktiivinen käyttö hyödyttää yrityksen rahatilannetta.

Ke 29.5.2024 klo 8.30–9.30 Osa 2: Yrityksen kulut ja ostoreskontra

Koulutussarjan toisessa osassa tutustutaan yrityksen kulurakenteeseen ja eri tyyppisten kulujen ryhmittelyyn kirjanpidossa. Lisäksi käsitellään ostolaskuihin liittyviä perusasioita ja selvitetään, mitä ostoreskontra kertoo ja kuinka tietoa voi hyödyntää.

To 30.5.2024 klo 8.30–9.30 Osa 3: Pääkirjanpito

Koulutussarjan kolmannessa osassa tutustutaan kirjanpidon kokonaisrakenteeseen ja sen prosesseihin. Lisäksi perehdytään tuloslaskelma- ja taseraporttien rakenteeseen sekä siihen, millaista tietoa raportit tarjoavat perusmuodossaan.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutussarja sopii yrittäjälle tai työntekijälle, joka haluaa perehtyä taloushallinnon kokonaiskuvaan tai johonkin sen yksittäiseen osa-alueeseen.

Sarjan tarkoitus ei ole tehdä kuulijasta kirjanpitäjää, vaan koulutuksissa keskitytään kokonaisnäkökulmaan. Koulutukset sopivat yrittäjän lisäksi taloushallinnon avustavissa tehtävissä työskentelevälle tai uraansa aloittelevalle talouden ammattilaiselle.

Koulutuksen kesto ja hinta

Jokainen koulutus kestää noin 45 minuuttia ja lopuksi on varattu 15 minuuttia kysymyksille. Koulutuskokonaisuuden veroton hinta on 152,42 € (alv 24 %).

Kouluttaja

Koulutus pidetään Teams-sovelluksessa. Lähetämme sinulle linkin sähköpostilla ennen koulutusta, ja se löytyy myös kurssialustalta.

Kouluttajana toimii Anu Lukander, tutustu Anuun tästä: www.taitopoli.fi/kouluttajat/

Vieritä ylös