Yksinyrittäjän Kartta ja kompassi 6.7.2024

Nykyinen tila
Ennakkotilaus (10 paikkaa jäljellä)
Hinta
129 €
Aloita

Ota tilaa itsellesi ja mahdollista uudet oivallukset yrittäjän polullasi!

Kenelle työpaja on tarkoitettu?

Työpaja on tarkoitettu erityisesti yksinyrittäjille, jotka kaipaavat itsenäisten pohdintojensa rinnalle vertaistukea ja -keskustelua. Työpaja on hyödyllinen sinulle, jos

  • koet epävarmuutta, kaipaat selkeyttä ja suuntaviittoja tulevaan
  • koet turhautumista tai arvoristiriitaa, koet olevasi jumissa tai tienhaarassa
  • puntaroit muutoksia ja kaipaat vahvistusta valintoihin tai
  • kaipaat pohdintaa ja keskustelua samanhenkisessä luottamuksellisessa vertaisryhmässä.

Mitä työpajalta voi odottaa?
Logoterapia on arvo- ja tarkoituskeskeistä, käytännönläheistä elämänfilosofiaa. Tässä työpajassa tarkastelemme omaa yrittäjyyttä ja yrittäjän polkua arvo- ja tarkoituskeskeisestä logoterapian viitekehyksestä käsin: pysähdymme tutkimaan omaa yrittäjyyden karttaa, tämänhetkistä tilannetta ja suuntaviittoja tulevaan.

Mikä on työpajan sisältö?

Työpajassa tehdään sekä itsenäisiä pohdintatehtäviä että keskustellaan yhdessä kouluttajan johdolla – avataan ovia oivalluksille.
Syvennymme selkiyttämään itselle tärkeitä asioita, arvoja ja motiiveja. Kartoitamme myös omia vahvuuksia ja voimavaroja, uinuvia unelmia ja pinnan alla piileviä esteitä ja haasteita.
Työpajatyöskentely selkeyttää ajatuksia, lisää itsetuntemusta ja kirkastaa oman yrityksen ja yrittäjyyden arvoja, merkitystä ja missiota.

Työpajan kesto ja hinta

Työpajan kesto verkossa 2 h, ja sen veroton hinta on 104,03 € (alv 24 %).

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Marjaliisa Majavesi. Marjaliisa on elämäntaitojen ja stressinhallinnan valmentaja ja kouluttaja. Marjaliisa on toiminut yksityisasiakkaiden, ryhmien, yritysten ja organisaatioiden parissa vuodesta 2011 lähtien.

Marjaliisan toiminnan taustalla on omakohtainen kokemus arvo- ja tarkoituskeskeisen logoterapian ja tietoisuustaitojen merkityksestä ja muutostuesta. Kokemus on muotoillut Marjaliisan mission: ”Haluan auttaa asiakkaita navigoimaan oman elämänsä kartalla ja löytämään risteyksissä väylänsä kohti mielekästä ja merkityksellistä, tasapainoista elämää ja iloa”.

Marjaliisa on logoterapeutti LTI® ja mindfulness-ohjaaja CFM®.

Tervetuloa mukaan!

Vieritä ylös